Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Collaboratorio luo kauniita elinympäristöjä nykyaikaisen ihmisen tarpeisiin luonnollisia ja ekologisia materiaaleja käyttäen, paikkaa ja sen historiaa kunnioittaen. Yritys on aloittanut vasta neljä vuotta sitten, mutta onnistunut luomaan vaikuttavan työnäytekokoelman nopeassa ajassa.
Autoimme Collaboratoriota luomaan verkkopalvelun, joka toimii kuin minimalistisena galleriana vaikuttaville työnäytteille. Emme halunneet nousta visuaalisen suunnittelun osalta pääosaan, vaan annamme mallinnusten ja arkkitehtuuristen ideoiden puhua puolestaan. Kiinnitimme huomiota pieniin visuaalisiin yksityiskohtiin, jotka luovat ilmeestä persoonallisen. Lopputulos on visuaalisesti moderni, selkeä ja klassinen.
Autoimme palvelun konseptoinnissa, käyttöliittymäsuunnittelussa, visuaalisessa ilmeessä, teknisessä kehityksessä sekä jatkossa myös pienkehitys- ja tukipalveluissa. Ylläpidon osalta huolehdimme, että palvelun ylläpito on jouhevaa ja yksinkertaista, ja että sivupohja taipuu esittelemään monen laisia erilaisia projekteja. Google-näkyvyyden parantaminen ja uusi presenssi alkoivat tuottaa tulosta heti sivujen julkaisun jälkeen.

Päivän Top 3

www.metsiensuomi.fi

Sivuston suunnittelu ja toteutus Aste Helsinki, Metsien Suomen visuaalinen ilme kuten logo, Jalo Toivio Design