Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Yhteinen Perintö Oy
  • Tekijä: Verkkokonsepti, design, sivuston tekninen toteutus: Buena, Virtuaalitoteutukset: Cisco, Arilyn, Insite Finland
  • Osoite: www.digimuseo.fi
Korona-aika teki ihmisille aukon kulttuurin kuluttamiseen: se mikä ei ollut digitaalista, ei ollut kulutettavissa. Tähän tarpeeseen rakentui Digimuseo. Se on museo siinä missä kivijalkamuseotkin, tila, johon voi tulla ja elämys, jossa voi viihtyä. Pääsy sinne on mahdollista jokaiselle ja kaikkialta. Meille Digimuseo on kulttuuriteko – se tuo kulttuurin niillekin, jotka eivät sen pariin muuten pääsisi. Ja matkan jatkuessa myös tämän museon tarjooma kasvaa ja mukaan tulee uusia palveluja. Myöhempi skaalautuvuus ohjasi alusta saakka konseptia.

Projektina Digimuseo on hieno tarina ketteryydestä. Konseptista toteutukseen kului vajaa kuukausi, mikä näin jälkeenpäin tuntuu uskomattomalta. Siihen vaadittiin sitoutunut tiimi, juuri oikeat osaajat juuri oikeissa rooleissa molemmin puolin pöytää ja halu tehdä teko, ei vain työtä töiden joukossa. Digimuseo kertoo myös siitä, että digitaalisten hankkeiden ei tarvitse olla valtavia projekteja, ne voivat alkaa juuri näin ketterästi ¬– ja kasvaa siitä.

Päivän Top 3