Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Ellun Kanat Oy
  • Tekijä: Ellun Kanojen oma verkkosivu- ja design-tiimi sekä digitoimisto Evermade
  • Osoite: www.ellunkanat.fi
Ellun Kanojen yrityssivustoa lähdettiin uudistamaan strategisen muutoksen rinnalla. Tiimimme tahtotilana oli ensisijaisesti parantaa sivuston käyttäjäystävällisyyttä, niin vierailijan kuin päivittäjänkin näkökulmasta.

Vaikka yrityksemme brändi on ollut vahva ja tunnistettava jo yrityksen perustamisesta lähtien, sen olomuoto nettisivuilla ei ollut alkuun lainkaan selvä. Uusi visuaalinen ilme oli luotu, mutta se piti vielä herättää henkiin.Toisaalta halusimme sisällyttää sivustolle samaa näyttävyyttä ja yllätyksellisyyttä, jonka vierailija kohtaa fyysisiin tiloihimme astuessaan. Samalla painotimme käyttäjäkokemuksen tärkeyttä ja halusimme sivuston toimivan mahdollisimman intuitiivisesti ja vaivattomasti.

Ensimmäistä kertaa toistensa kanssa työskennelleiden tiimiläisten yhteistyö vaati luovuutta, sisukkuutta ja ymmärrystä, ajoittain myös kärsivällisyyttä. Lopputuloksen nähneenä se kaikki kuitenkin kannatti.

Päivän Top 3

www.myyntitoimistotaanila.com

Visuaalinen ilme, tekninen toteutus, hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Innovators' Club, kuvat: Datafun Oy, tekstit: Oy H. Taanila Ab

www.lumo.fi

Verkkopalvelun konsepti, design, UX ja UI ja frontend: BuenaBackend: Offbeat Solutions