Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Kirami Oy on Euroopan suurin kylpytynnyrien valmistaja ja Suomen lisäksi löytyy jälleenmyyjiämme useasta Euroopan maasta sekä Japanista. Menestyksemme perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen, asiakaskeskeiseen ajatteluun sekä jälleenmyyjiemme tukemiseen. Tavoitteemme on opastaa asiakastamme löytämään heille sopiva kylpytynnyri ja kuinka se otetaan käyttöön. Paljujen lisäksi mallistostamme löytyy FinnVision -sauna ja Corten-teräksiset Outstanding tuotteet.

Opastamme asiakaitamme ja jälleenmyyjiämme monin eri tavoin sivuillamme, mainittakoon näistä seuraavat tavat: tuotteiden esittelyt tuote- ja blogitekstein, kuvin, videoiden, konfiguraattorin, ohjeiden ja FAQ:n avulla. Suurin osa teksteistä on käännetty seitsemälle eri kielelle. Henkilöstömme on helpoti löydettävissä sivuiltamme. Tuotetietojemme lisäksi haluamme tuoda fiiliksen avuin asiakkaillemme iloa tuotteidemme parissa. Asiakkaiden blogikirjoitukset ovat meillä suuressa suosiossa ja esimerkkinä muille asiakkaille esim. kuinka paljut ovat sijoitettu omassa pihassa tai mitä arvoa palju on antanut juurikin asiakkaamme elämään. Kokonaisvaltaisuus, tiimityö, asiakasläheisyys, suomalainen työ ja ripaus ”hulluutta” ovat luoneet Kiramille niin sivuilla kuin yhteistyössä hyvää näkyvyyttä.

Tekijät

Layout pohjat: Kirami Oy markkinointi yhdessä mainostoimisto doop kanssa, Kotisivujen luonti Drupal: Citrus solution Oy
Optimointi: Mahon Digital (raportit ja ohjeet) ja Kirami Oy markkinointi – ja IT (toteutus), sivujen ulkonäkö päivitys ja tekstit: pääasiassa Kiramin markkinointi ja doop, tiedotteet ja Blogi: Tiedotustoimisto Telegraafi , saksankieliset blogi kirjoitukset/Livetapahtumat Finn Touch, o hjevideot: doop Oy ja Kirami Oy: Niko Krapi
Pääasiallinen suunnittelu sivuille tulevista asioista tapahtuu Kiramin markkinoinnissa yhdessä myyjien kanssa.

Päivän Top 3