Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Sotkamo on samanaikaisesti lomapaikka vailla vertaa ja kaivosteollisuuden keskus, jossa talous kasvaa kohisten. Nousukiitoa tuetaan Roudan toteuttamalla markkinointikokonaisuudella, jonka yksi osa on Kotipesä Sotkamo -kampanjasivusto.

Sivuston graafisessa toteutuksessa pääosassa oli aitous. Vierailijoiden mielenkiintoa lähdettiin herättelemään matkailuhenkisellä meiningillä ja huolellisesti valitulla kuvituksella. Visuaalisista yksityiskohdista huomion voi kiinnittää esimerkiksi sivujen aaltokuvioon, joka symboloi lumikumpareita.

Tekstisuunnittelussa huomiota on kiinnitetty faktapohjaisen tiedon elävöittämiseen ja sotkamolaisten omien äänenpainojen esiintuomiseen. Tarkoituksena on paitsi houkutella uusia asukkaita myös välittää heille ympäri vuoden jatkuvaa lomatunnelmaa.

Teknisesti sivustolla on kiinnitetty erityishuomiota esteettömyyteen sekä helppoon päivitettävyyteen. Näin mahdollistetaan Sotkamo-kokemus mahdollisimman monille ja mahdollistetaan nopeat kampanjareagoinnit muuttuvissa tilanteissa.

Päivän Top 3