Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Vahva fokus digitaaliseen markkinointiin vaatii paljon myös verkkosivulta. Outokummun nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille verkko on tärkein jatkuva tiedonsaantikanava heti henkilökohtaisten kontaktien jälkeen. Siksi uusi sivusto kehitettiin erityisesti tukemaan asiakkaiden ostopolkuja ja auttamaan markkinointia ja liiketoimintaa saavuttamaan tavoitteensa.

Outokumpu haluaa osoittaa olevansa toimialansa edistyksellisin ja innovatiivisin toimija. Verkkosivuston tärkein rooli on vahvistaa mielikuvaa laadusta niin sisällöllisesti kuin visuaalisestikin, ja nostaa kasvumarkkinoinnin keinoin Outokummun näkyvyyttä toimialan ammattilaisten silmissä.

Uusi outokumpu.com on käyttäjäystävällisempi ja virtaviivaisempi kokemus. Se vastaa tunnistettujen asiakaspersoonien tarpeisiin ostopolun eri vaiheissa parantamalla relevantin sisällön löydettävyyttä. Sivusto auttaa Outokummun potentiaalisia asiakkaita etenemään nopeammin ostoprosesseissa, jotka tyypillisesti saattavat kestää jopa pari vuotta.

Verkkosivusto on skaalautuva alusta, joka edistää Outokummun digitaalisen markkinoinnin tavoitteita. Se kasvaa ja kehittyy asiakaspolkujen tukemisessa, yhdistää tuotekampanjat, työkalut ja verkkokaupat selkeällä tavalla ja generoi liidejä Outokummun myynnille.

Päivän Top 3