Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Unelmatehdas – Arvopohjaisella muotoilulla ikäihmisten yksilölliset unelmat todeksi

Olemme erityisen ylpeitä Unelmatehtaasta, digitaalisesta palvelusta, joka mahdollistaa ikäihmisten yksilöllisten unelmien toteutumisen. Projektin tavoitteena oli luoda ikäihmisten arkeen ilahduttavia hetkiä ja paluita vanhoihin muistoihin, mutta myös samalla isossa kuvassa rakentaa uutta vanhuuskulttuuria, joka korostaa ikäihmisten yksilöllisyyttä.

Arvokas vanhuus ARVA ry on kaikille ikäihmisten hyvästä elämästä kiinnostuneille tarkoitettu yhdistys, jonka tavoitteena on tukea ikäihmisten mahdollisuutta elää mielekästä, omien arvojensa mukaista elämää silloinkin, kun heidän omat edellytyksensä siihen ovat heikentyneet. Yhteistyömme tuloksena syntyi verkkoportaali, jonka kautta on mahdollista toteuttaa vanhuksille merkittäviä yksilöllisiä unelmia todeksi.

Unelmatehdas tarjoaa sen käyttäjille uuden yksillöllisen mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä juuri itseä kiinnostaville kohteille. Kaikki tehdään läpinäkyvästi ja lahjoittajia palvellen. Vaikka digitaalinen Unelmatehdas on ollut toiminnassa vasta hetken aikaa, on erilaisia unelmia toteutettu jo kymmeniä.

Lahjoittajien lisäksi Unelmatehdas-portaali toimii merkittävänä informaatiaväylänä uusien yhteistyökumppaneiden osallistamiselle ja pohjana koko vanhuuskulttuurin kehittämiselle.

Lue lisää kotisivuiltamme Unelmatehtaan referenssistä: https://www.vincit.fi/fi/asiakkaat/unelmatehdas/

Päivän Top 3

www.metsiensuomi.fi

Sivuston suunnittelu ja toteutus Aste Helsinki, Metsien Suomen visuaalinen ilme kuten logo, Jalo Toivio Design

www.darment.fi

Suunnittelu: Redland ja Darment oy, Tuotanto: Redland