Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Gigantti alansa markkinajohtajana panostaa suuresti digitaalisen asiakaskokemuksen nopeuteen ja helppouteen. Ostoprosessin sujuvuus aina tuotehausta yhden sivun ostoskoriin on optimoitu niin latausaikojen kuin mobiilikäytön kannalta. Kattavat tuote-esittelyt videoineen ja laajat osto-oppaat antavat hyvät tiedot tuotteista ja niiden käytöstä.

Asiakkaita auttaa Gigantin oma chat, jossa alan ammattilaiset vastaavat kysymyksiin nopeasti. Rekisteröityneillä käyttäjillä on käytössään omat sivut, joissa tilaushistoria ja -seuranta on vaivatonta ja mahdollistaa mm. toivelistan tekemisen.

Gigantin verkkokauppa tarjoaa myös laajan tuotevalikoiman Marketplace-partnereiden kautta. Tuotevalikoima laajenee nopeasti ja tukee Gigantin omaa tuote- ja palvelutarjontaa. Myös Outlet-sivut tarjoavat edullisia ostoksia kotiin kuljetettuna.

Monipuolinen toimitustapavalikoima mahdollistaa tarpeisiin sopivat nopeat ja edulliset toimitukset asennuksineen. Ympäristöystävälliset pikatoimitukset pelastavat kiireessä ja tilausvaiheessa vahvistettu kotiinkuljetusajankohta helpottaa arjen suunnittelua. Maksutavoista löytyy myös jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Gigantin verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen kaiken, mitä elektroniikkaostoksilla tarvitsee. Laajan myymäläverkoston ansiosta asioiminen on nopeaa ja helppoa ympäri Suomen.

Päivän Top 3