Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Pohjoismaisen kulttuuripisteen tehtävä on vahvistaa ja edesauttaa pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä sekä tuoda esiin kiinnostavaa ja ajankohtaista pohjoismaista kulttuuria Suomessa.

Pohjoismaisen kulttuuripiste halusi uudistaa verkkosivustonsa, jotta keskeisimpinä tavoitteina olivat paremman käyttäjäkokemuksen saavuttaminen ja raikkaampi visuaalinen ilme. Lisäksi aiemmalla verkkosivustolla olevat sisällöt haluttiin tuoda esiin kohderyhmiä paremmin palvelevalla tavalla. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Pohjoismaiden kulttuuripiste tukee vuosittain noin 500:a kulttuurihanketta neljän apurahaohjelman kautta, joiden rahoitus tulee Pohjoismaiden ministerineuvostolta. Lisäksi Pohjoismainen kulttuuripiste järjestää vuosittain satoja tapahtumia Helsingissä ja muualla Suomessa sekä ylläpitää maan ainoaa pohjoismaista erikoiskirjastoa ja kulttuurikeskusta. Organisaation tärkeimpiä kohderyhmiä ovat Pohjolan ja Baltian taide- ja kulttuurikenttä, kulttuurista ja yhteiskunnasta kiinnostuneet suomalaiset sekä suomalainen opetus- ja varhaiskasvatusala.

Top 3