Ladataan...
Sulje

Osallistu arvontaan äänestämällä kolmea parhainta sivustoa

Verkkokauppa.com:n 100 euron lahjakortti arvotaan 21.7. klo 16.00. Arvontaan voit osallistua kerran päivässä.
Sähköpostiosoitettasi ei käytetä markkinointi tarkoituksiin

Sulje

Osallistu arvontaan syöttämällä sähköpostiosoitteesi!

Verkkokauppa.com:n 100 euron lahjakortti arvotaan 21.7. klo 16.00. Arvontaan voit osallistua kerran päivässä.

Muistathan äänestää lisää parhaita suomalaisia sivustoja!
Syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen ei lähetetä markkinointiviestejä.

Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Suomen Sydänliitto
  • Tekijä: Suunnittelu ja toteutus: Evermade
  • Osoite: www.sydan.fi
Aiempi Sydän.fi oli kankeasti toimiva niin sisällöntuottajille, ylläpitäjille kuin loppukäyttäjille. Sen rakenne ei tukenut modernia tapaa tehdä kutsuvaa ja rikasta viestintää, mobiilituki oli olematon ja julkaisuja oli vaikea hakea, lukea ja jakaa. Käyttäjälähtöisessä uudistuksessa toteutettiin uusia toiminnallisuuksia ja parannettiin olemassa olevia toimintoja siten, että ne palvelevat nyt paremmin Sydänliiton tarpeita. Mobiilikäyttöliittymää hyödynnettiin monipuolisesti ja yleisilmettä selkeytettiin. Artikkelit nostettiin etusijalle ja niitä luokiteltiin aiempaa paremmin. Sydän.fi:n käyttäjiin kuuluu suuri määrä iäkkäitä ihmisiä, fokus oli erityisesti saavutettavuudessa, käyttökokemuksen sujuvuudessa, käyttöliittymän selkeydessä ja luettavuudessa.

Uudistuksella onnistuttiin vastaamaan kaikkiin Sydänliiton kanssa tunnistettuihin ongelmiin: palvelusta pidetään nyt sekä käyttäjien keskuudessa, että sisäisesti.Houkuttelevamman palvelun rakenne tukee sisällön löydettävyyttä: julkaisut löytyvät vaivatta etusivulla olevan vapaan sanahaun ansioista, toimivat hyvin kaikilla päätelaitteilla ja ovat helposti jaettavissa eteenpäin. Sydänliitolla on nyt erinomaiset työkalut luoda innostavaa sisältöä. Viime syksynä vuoden 2017 samaan ajakohtaan verrattuna palvelun käyttäjien määrä kasvoi yli 30 %. Kesäkuukausiin verrattuna myös orgaaninen liikenne kasvoi syksyllä 2018 lähes 40 %.

Päivän Top 3

ruokangas.com

Suunnittelu ja toteutus: JCO Digital, Videotuotannot: Smak Film, Elektrik Pyjamas, Ruokangas Guitars, 3D tuotanto: Muotoilutoimisto Jarno Vesa