Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Hatsolo / Johannes Hattunen
  • Tekijä: Mainostoimisto Sininen Härkä
  • Osoite: hatsolo.fi
Hatsolo lähti uudistamaan vanhaa verkkosivustoaan Mainostoimisto Sinisen Härän kanssa, ja uusi sivusto avattiin toukokuussa 2018. Projektin alkuvaiheessa sivustoa ideoitiin yhdessä niin visuaalisen ilmeen, rakenteen kuin myös sisällön osalta. Alusta asti oli selvää, että Hatsolon laaja palveluvalikoima halutaan tuoda näkyvästi ja selkeästi esille, unohtamatta kuitenkaan Hatsolon ainutlaatuista sisällöntuotantoa blogiartikkelien, podcastien ja somepresenssin muodossa.

Kävijää ohjataan sivustolla eteenpäin selkeän ja riisutun navigaatiorakenteen ja näyttävien, mutta yksinkertaisten call to action -linkkien avulla. Erityisesti palveluvalikoiman laajuutta haluttiin tuoda esille lisäksi myös referenssiartikkelien ja keikkakalenterin avulla. Käyttöliittymä on kuitenkin suunniteltu siten, että myös sisällön ja näkyvyyden kannalta tärkeät osiot, blogi ja podcastit, ovat aina helposti löydettävissä ja kävijää ohjataan joustavasti myös näille sivuille.

Tärkeänä asiana pidettiin myös Johannes ”Hatsolo” Hattusen henkilöbrändin tuomista esiin sivustolla. Aiemman sivuston tekstisisällöt, lukuunottamatta blogiartikkeleita, olivat molempien osapuolten mielestä liian ”virkamiesmäisiä”, ja ne eivät istuneet Hatsolon tuottamaan presenssiin alkuunkaan. Virkamiesmäisyys heitettiin romukoppaan, ja tilalle otettiin leikitteleviä sloganeita kuten ”Tilaa mun jutut”, Nää mut” ja ”Kuule mun jutut”.

Sivuston visuaalisuudessa käytettiin erittäin paljon hyödyksi Hatsolon laadukasta valokuvamateriaalia, joka tukee entisestään vahvemman henkilöbrändin luomista edellä mainittujen seikkojen kanssa. Isot ja hallitsevat bannerikuvat auttavat jo sivustolla luomaan fiilistä Hatsolon ainutlaatuisista, viihdyttävistä ja motivoivista puheenvuoroista.

Johannes ”Hatsolo” Hattusen kommentti projektista: "Heti palaverin alkuminuuteista lähtien tuntui, että tää on se juttu. Sinisellä Härällä on tajuttu äärimmäisen tärkeä pointti. Jokainen asiakas on uniikki ja tarvitsee uunikin ratkaisun."

Tutustu sivustoon: https://hatsolo.fi/
Lue myös Hatsolon blogiartikkeli yhteistyöstä Mainostoimisto Sinisen Härän kanssa: https://hatsolo.fi/sininen-harka-laittoi-valkoisen-gorillan-nettisivut-uuteen-uskoon/

Top 3