Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Suomen Sydänliitto
  • Tekijä: Suunnittelu ja toteutus: Evermade
  • Osoite: www.defi.fi
Vanhan Defi.fi -palvelun ongelmia olivat hitaus ja heikko käytettävyys. Palvelu haluttiin uudistaa täysin, sillä kriisitilanteessa sydäniskurin nopea löytyminen voi pelastaa ihmishenkiä.
Uudistetun palvelun käyttöliittymästä pyrittiin tekemään moderni ja helppokäyttöinen, joten sen pohjana käyteitiin interaktiivisia Google Maps -karttoja. Palvelun kehittäminen lähti kartoittamalla käyttäjien tarpeet: hätätilanteet, lähimmän sydäniskurin nopea löytyminen sekä käytettävyys mobiililaitteilla katsottiin ensiarvoisen tärkeiksi.

Palvelun nopeutta optimoitiin välimuistituksen avulla ja palveluun luotiin vanhasta palvelusta puuttuneita toiminnallisuuksia. Jokaisen sydäniskurin kohdalla on nyt indikaattori, joka näyttää laitteen saatavuuden. Myös sydäniskurien omistajien käyttökokemusta parannettiin, jotta tietokanta säilyisi mahdollisimman hyvin ajan tasalla. Uudistetun Defi.fi -palvelun sisällönhallintajärjestelmänä toimii WordPress ja käyttöliittymäpuolen teknologioina esimerkiksi React.js ja Google Maps -rajapinnat. Uusi, käyttöliittymältään intuitiivinen palvelu julkaistiin 16. lokakuuta ja se on kerännyt yli 21 000 käyttäjää ja yli 51 000 sivukatselua. Palveluun on tällä hetkellä rekisteröity 2590 sydäniskuria.

Päivän Top 3