Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Sininauhaliitto
  • Tekijä: Geniem, Sininauhaliitto, Sininauhasäätiö, Sininauha Oy
  • Osoite: www.sininauhaliitto.fi
Sininauha Oy on kokonaan Sininauhasäätiön omistuksessa. Sininauhasäätiö on Sininauhaliiton vuonna 1957 perustama yleishyödyllinen, kristillisellä arvopohjalla toimiva säätiö. Sininauhasäätiön perustehtävänä on kodin ja tuen tarjoaminen asunnottomille, päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville sekä näiden ihmisten oikeuksien puolustaminen. Me saimme kunnian uudistaa näiden toimijoiden sivustot - kaikki kolme! Tavoitteena oli selkeyttää viestintää ja sivustojen rakennetta sekä tehdä sivustojen päivittämisestä vaivattomampaa. Visuaaliselta puolelta toivottiin rohkeaa uudistusta.

Lopputulos on persoonallinen, viestinnällinen WordPress-sivusto höystettynä varainhankinnalla. Yksi teema, kolme sivustoa. Sivustoja on helppo päivittää - tavoitteenamme on aina tehdä käytettävä sivusto sekä sisällösyöttäjälle että loppukäyttäjälle ja WordPress antaa tähän hyvät lähtökohdat. Sivustoille tehtiin omina sisältötyyppeinään ajankohtaiset, tarinat, tapahtumakalenteri ja yhteystiedot perus tekstikuvasisällön lisäksi. Suurena erillisenä kokonaisuutena toteutettiin varainhankinta jatkuville lahjoituksille ja kertalahjoituksille. Varainhankinta sisältää integraation Checkout-maksupalveluun. Lisäksi, liitolle tehtiin säätiöstä ja Oy:stä erottuva ilmemuokkaus otsikkofonttia ja väriä vaihtamalla.

Onnistumisesta kertoo Sininauhaliiton viestintäpäällikkö Anna-Liisa Karhulan terveiset: "On viestintätoverit ja monet viestintä-media-mainostoimisto-palvelutarjoajat kehuneet sivustoamme, kysyneet tekijää ja mikä parasta, sanoneet suoraan ”teillähän on asiat kunnossa”.

Top 3