Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Yleisöäänestys

Miksi äänestäisin?

Äänestämällä vaikutat siihen, miltä huippubrändit netissä näyttävät ja minkälaisia sivustoja tulevaisuudessa suunnitellaan.
Verkkosivut ovat julkisia ja kuuluvat meille kaikille, joten ole siis utelias ja vaikuta - aina kannattaa äänestää.

Voit äänestää suosikkisivujasi kerran vuorokaudessa. Kunkin sivuston kohdalla on äänestyspainike joka häviää kun olet äänestänyt, ja painike ilmestyy näkyviin kun voit äänestää uudelleen.
FWA-kilpailuun osallistuminen on avoin kaikille suomalaisille yrityksille ja yksilöille, jotka ammatikseen suunnittelevat ja toteuttavat verkkosivustoja. Äänestäminen on avointa kaikille netin käyttäjille.

Miten parhaat valitaan?

Kilpailun ensimmäinen vaihe on avoin netissä tapahtuva äänestys, joka on auki syyskuun loppuun asti. Nettiäänten perusteella valitaan kunkin kilpailusarjan finalistit, ja ne ilmoitetaan 1.10. Lopullisen päätöksen palkittavista sivustoista ja tekijöistä tekee tuomaristo, joka koostuu merkittävistä suomalaisista yrityselämän vaikuttajista. Tuomarointi tapahtuu 3.10 ja palkintojen jako marraskuussa. Lisätietoa näistä äänestysajan umpeuduttua.

Järjestäjästä

Finnish Web Awards palkitsee maamme parhaat verkkosivut ja niiden tekijät sekä haluaa korostaa verkkosivujen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Järjestäjien tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla. Vuonna 2018 kilpailu laajenee teemallisesti ja maantieteellisesti. Otamme mukaan myös muita digitaalisen markkinoinnin muotoja ja kutsumme mukaan muut Pohjoismaat. FWA-kilpailun synnyttäjinä on digitaalisuuden kehityksestä kiinnostuneita ihmisiä ja käytännön järjestelyt hoitaa Pine Partner Oy.