Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Tuomaristo

Jorma Ollila, toiminut mm. Nokian pääjohtajana ja Shellin hallituksen puheenjohtajana. Nykyisin hän toimii Outokummun hallituksen puheenjohtajana.

Ilkka Paananen, Supercell Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Tarja Virmala, toiminut mm. Teknologiateollisuus ry:n viestintäjohtajana, toimitusjohtajana Tietoalojen Liitto ry:ssä ja viestintätoimisto Cocommsissa. Nykyisin hän toimii MTL:n, eli Markkinoinnin, Teknologian ja luovuuden liiton toimitusjohtajana.

Heikki Ahdekivi on Keskon autotoimialan K-Auton uusista liiketoiminnoista, K-Lataus -sähköautojen latausverkostosta sekä digitaalisista palveluista ja markkinoinnista vastaava johtaja. Aiemmin hän on vastannut mm. Volkswagen-henkilöautoliiketoiminnasta, toiminut AGCOn Pohjoismaiden maajohtajana sekä Fordin Pohjoismaiden internet-kehitysjohtajana.

Jaakko Tapaninen, toiminut mm. Imagen päätoimittajana ja Tammen kustannusjohtajana. Nykyisin hän toimii perustamansa Great Point Oy-viestintäyrityksen vetäjänä.

Jorma Silvasti, Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja.

Tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki, toiminut mm. valokuvataiteilijana, galleristina, päätoimittajana sekä mainostoimisto Konseptin luovana johtajana. Hän on kansainvälisten, alansa johtavien toimijoiden, kuten Fine-Magazines Ltd:n, tastingbook.comin ja BWW-competitionin perustaja ja vetäjä. Hän on myös julkaissut yli 30 kansainvälistä kirjaa.