FWA - Ladataan...

Yhteistyössä
00 päivää
00H 00MN 00S
 

Finnish
web awards

FWA

Finnish Web Awards

Finnish Web Awards haluaa palkita maamme parhaat nettisivustojen suunnittelijat ja tekijät.

FWA haluaa nostaa esiin verkkosivujen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä. FWA:n tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla.

FWA tarjoaa erinomaiset puitteet saada kilpailuun osallistuville sivustoille näkyvyyttä julkisesti tapahtuvan äänestyksen ja erittäin korkeatasoisen tuomariston työskentelyn kautta.

Säännöt

Kuka voi osallistua

FWA-kilpailu on avoin kaikille suomalaisille yrityksille ja yksilöille, jotka suunnittelevat ja toteuttavat verkkosivustoja tai mobiilipalveluita. Sivuston tai palvelun tulee olla julkistettuna ennen kilpailun alkua 15.6.2020.

Kilpailuun osallistuvat sivustot voivat olla verkkopalveluita, yritys- ja brändisivustoja, verkkomedioita, verkkokauppoja, asiointipalveluita jne. Uusina pääsarjoina 2020 ovat blogit ja Youtube-kanavat, joihin tuomaristo on valinnut osallistujat etukäteen.

Tuomaristo 2019

Jorma Ollila, toiminut mm. Nokian pääjohtajana ja Shellin hallituksen puheenjohtajana. Nykyisin hän toimii Outokummun hallituksen puheenjohtajana.

Ilkka Paananen, Supercell Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Tarja Virmala, toiminut mm. Teknologiateollisuus ry:n viestintäjohtajana, toimitusjohtajana Tietoalojen Liitto ry:ssä ja viestintätoimisto Cocommsissa. Nykyisin hän toimii MTL:n, eli Markkinoinnin, Teknologian ja luovuuden liiton toimitusjohtajana.

Heikki Ahdekivi, toiminut mm. Fordin Pohjoismaiden internet-kehitysjohtajana ja AGCO:n Pohjoismaiden maajohtajana. Nykyisin hän toimii VW-Auton Volkswagenin uusista liiketoiminnoista, kuten sähköautokonseptista, vastaavana johtajana.

Tuomaristo 2019

Jaakko Tapaninen, toiminut mm. Imagen päätoimittajana ja Tammen kustannusjohtajana. Nykyisin hän toimii perustamansa Great Point Oy-viestintäyrityksen vetäjänä.

Jorma Silvasti, Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja.

Tuomariston puheenjohtaja Pekka Nuikki, toiminut mm. valokuvataiteilijana, galleristina, päätoimittajana sekä mainostoimisto Konseptin luovana johtajana. Hän on kansainvälisten, alansa johtavien toimijoiden, kuten Fine-Magazines Ltd:n, tastingbook.comin ja BWW-competitionin perustaja ja vetäjä. Hän on myös julkaissut yli 30 kansainvälistä kirjaa.

FWA 2020 päätuomari on Pekka Nuikki

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 15.6.2020 ja yleisön äänestysaika päättyy 30.9.2020. Yleisö äänestää pääsarjojen kymmenen parasta työtä finaaliin, ja ne julkistetaan 5.10.2020. Finalistien joukosta tuomaristo valitsee voittajat, ja yleisön suosikki palkitaan. Tuomaristo valitsee alasarjojen voittajat kaikista osallistujista. Tuomaristo koostuu merkittävistä suomalaisista yrityselämän vaikuttajista, jotka arvioivat sivustojen laatua elinkeinoelämän kannalta.

Ilmoittautuminen

Jokainen ilmoittaja luo käyttäjätilin, ja kilpailuun osallistuvat nettisivustot ja mobiilipalvelut ilmoitetaan online-osallistumislomakkeella. Sivusto tai palvelu on ilmoitettu kilpailuun, kun täytetty osallistumislomake on vastaanotettu.

Ilmoittautumismaksut kerätään ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetettävillä laskuilla. Osallistumismaksu on 280 euroa +alv 24 % sisältäen osallistujan valitseman pääsarjan ja kaikki alasarjat automaattisesti. Tuomaristo valitsee alasarjojen voittajat.

Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja kilpailun peruuttamiseen pakottavan syyn kuten esimerkiksi Koronaviruksen johdosta.

Ilmoittautumisaika

Ilmoita sivustot ja mobiilipalvelut Finnish Web Awards -kilpailuun määräaikaan 31.5.2020 mennessä. Kilpailu avataan ja osallistujat julkaistaan 15.6.2020.

Kategoriat

Kilpailutyön voi ilmoittaa yhteen pääsarjaan ja alasarjoihin ilmoittautuminen tapahtuu automaattisesti.

Pääsarjat

1.Henkilökohtainen www-sivusto

Kategoriaan voi ilmoittaa yksityisen henkilön hallinnoiman sivuston. Sivuston omistaja voi olla esimerkiksi freelancer, asiantuntija tai harrastaja.

2.Kaupallinen www-sivusto

Kategoriaan voi ilmoittaa yrityksen tai muun kaupallisen organisaation hallinnoiman sivuston, joka tarjoaa joko kuluttajille tai B2B-käyttöön tarkoitettuja yritys- ja brändisivustoja, verkkomedioita, asiointipalveluja, verkkokauppoja jne.

3.Ei-kaupallinen www-sivusto

Kategoriaan voi ilmoittaa ei-kaupallisen organisaation kuten hyväntekeväisyysjärjestön, valtion, kunnan tai muun yhteisön, joka ei tavoittele taloudellista voittoa, hallinnoiman sivuston. Sivuston, jonka tarkoituksena on informoida, herättää tietoisuutta tai aktivoida käyttäjää.

Pääsarjat

4.Yrityssivustot

Kategoriaan voi ilmoittaa yrityksen www-sivuston yritys itse eli sivuston omistaja.

5.Yhteiskunnallinen sivusto

Kategoriaan voi ilmoittaa yhteiskunnallisen organisaation www-sivuston yhteisö itse eli sivuston omistaja.

6.Mobiilipalvelu

Kategoriaan voi ilmoittaa nettisivuista sovellettuja mobiilisovelluksia ja mobiilisivustoja, mutta ei kuitenkaan mobiilipelejä.

Pääsarjat

7.Blogi

Tuomaristo kutsuu kategoriaan blogit, ja yleisö valitsee parhaat nettiäänestyksellä.

8.Youtube-kanava

Tuomaristo kutsuu kategoriaan Youtube-kanavat, ja yleisö valitsee parhaat nettiäänestyksellä.

Alasarjat

UI-DESIGN: Kategoriaan voi ilmoittaa verkkopalveluita, joissa graafiseen käyttöliittymään on kiinnitetty erityistä huomiota.

KUVITUS: Kategoriaan voi ilmoittaa verkkopalveluita, joiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota visuaalisuuteen ja kuvitukseen.

TEKNINEN TOTEUTUS: Kategoriaan voi ilmoittaa verkkopalveluita, joiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tekniseen toteutukseen ja oivallukseen.

TEKSTI: Kategoriaan voi ilmoittaa verkkopalveluita, joissa kirjoitetun sisällön painotukseen ja laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota.

ÄÄNI: Kategoriaan voi ilmoittaa verkkopalveluita, joissa sivuston äänimaailmaan on kiinnitetty erityistä huomiota.

UX-DESIGN: Kategoriaan voi ilmoittaa verkkopalveluita, joiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kokonaisvaltaiseen käyttäjäkokemukseen.

Alasarjat

VERKKOKAUPPA: Kategoriaan voi ilmoittaa verkkokauppojen sivustot.

BLOGIT: Kategoriaan voi ilmoittaa blogi-sivustot.

UUTISPALVELU: Kategoriaan voi ilmoittaa uutissivustot.

PORTFOLIO: Kategoriaan voi ilmoittaa työnäytteenä toimivat sivustot.

SOSIAALINEN MEDIA: Kategoriaan voi ilmoittaa sosiaalisena mediana toimivat sivustot.

KOTISIVU: Kategoriaan voi ilmoittaa kotisivuina toimivat verkkosivut.

Osallistumismaksut

Voit ilmoittaa kilpailuun yhden tai useamman verkkosivuston tai mobiilipalvelun. Ilmoittautumismaksun 280 euroa + 24 % alv perimme laskulla ilmoittautumisen jälkeen.

Finnish Web Awards

Write to us

Ota yhteyttä