Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

Flavoria® on Turun yliopiston tutkimusalusta, joka tuottaa monitieteistä tietoa ja kuluttajaymmärrystä yhteiskunnan ja liiketoiminnan kestävään kehittämiseen. Flavorian tutkimukseen osallistutaan My Flavoria sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla asiakas voi seurata lounassyömistään mm. syömänsä ruuan määrää ja sen ravintoarvoja sekä tienata etuja. My Flavoriasta löytyvät ajankohtaiset tiedot Flavorian ruokalistasta, käynnissä olevista interventiotutkimuksista ja tapahtumista.

Tekijät

My Flavoria sovellus on osa isompaa Turun yliopiston tutkimusalustaa. Itse sovellusosuuden kehityksessä ovat olleet osallisina Vincit ja Turun yliopisto, mutta koska sovellus on integroitu Flavoria-linjastoon, on flavoria-linjaston kehitykseen osallistuneet tahoilla ollut suuri vaikutus sovelluksen syntymiseen. Turun yliopiston tutkimusalustaa kokonaisuutena on ollut rakentamassa suuri joukko asiantuntijoita, yrityksiä sekä tutkimus- ja opetusorganisaatioita. Aktiivisimmin kokonaisuudessa ovat olleet mukana Turun yliopisto, Vincit, Fujitsu, Sodexo, Innogiant, Elomatic, TopTunniste, Aistila, Helvar, Granlund, Syk, business Finland, 6Aika, Turku AMK.

Päivän Top 3

www.myyntitoimistotaanila.com

Visuaalinen ilme, tekninen toteutus, hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Innovators' Club, kuvat: Datafun Oy, tekstit: Oy H. Taanila Ab