Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Blogi: Ostolakossa
  • Bloggaaja: Virve Fredman
Olen Virve Fredman, kolmekymppinen minimalisti, kosmetiikka-alan ammattilainen ja Täydellinen iho -kirjan kirjoittaja. Muutin viitisen vuotta sitten asumaan Ruotsiin ja tällä hetkellä haaveilen diginomadina maailmalla elämisestä.

Olen pitänyt blogiani vuodesta 2009 lähtien. Alunperin se keskittyi pelkkään kosmetiikkaan, mutta vuosien varrella elämäntyylini on muuttunut radikaalisti ja entisestä kosmetiikka-addiktista on kuoriutunut harkitsevampi kuluttaja. Hyppäsi viime vuonna ulos urakeskeisestä suorittamisen oravanpyörästä lopettamalla päivätyöni, aloin keskittyä rakentamaan itseni näköistä elämää ja etsimään omaa ikigaitani.

Yksinkertainen elämä, itsensä kehittäminen ja taloudellinen riippumattomuus kiehtovat minua, joten blogissani on runsaasti ajatuksiani näihin liittyen. Pohdin lisäksi tavaroiden vähentämistä ja minimalistista elämää, joista kerron omia kokemuksiani ja joihin jaan vinkkejäni. Kirjoitan blogissani edelleen myös ihonhoidosta voidakseni auttaa lukijoitani ymmärtämään oman ihon tarpeita ja löytämään itselleen sopivat tuotteet hukkaostosten välttämiseksi.

Tavoitteenani on blogini kautta kannustaa ihmisiä elämään elämää, joka tuntuu itsestään hyvältä. Samalla toivon, että voin inspiroida muitakin miettimään omaa suhdettaan kuluttamiseen ja muistuttaa, ettei onni löydy tavaroista.

Päivän Top 3