Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Woodly Oy
  • Tekijä: Viestintätoimisto Sanavarma, Jalo Toivio Design, Karu Films Oy, TMi Jutta Lehtinen
  • Osoite: www.woodly.com
Verkkosivu uudistuksen lähtökohtana oli Woodlyn yrityssivujen toiminnallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantaminen sekä markkinointiviestin terävöittäminen uuden visuaalisen maailman myötä. Tavoitteemme oli konkretisoida kävijälle kuinka erottamaton osa muovi on urbaania elämäämme ja kuinka suuri osuus joka päivä käyttämistämme muovituotteista voidaan korvata Woodlyn puupohjaisella, hiilineutraalilla ja kierrätettävällä muovilla.

Kiinnitimme paljon huomiota sivurakenteen ja viestinnän selkeyteen sekä hakukonelöydettävyyteen. Samalla laajensimme viestintää käsittämään osa-alueita, joita ei aiemmilta sivuiltamme löytynyt. Uusilla sivuillamme emme kerro ainoastaan Woodlystä yrityksenä vaan sidomme toimintamme osaksi suurempaa - osaksi kuluttajien jokapäiväistä elämää ja globaalia pyrkimystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Verkkosivu uudistuksessamme yhdistyi saumattomasti useiden ammattilaisten työpanokset. Projekti toteutettiin jouhevasti nopeassa aikataulussa.

Päivän Top 3

www.prassi.fi

Sivujen suunnittelun ja toteutuksen on tehnyt Curu Oy, Valokuvaus tilattu Valokuvaamo Skopix Oy ja videon NTRNZ Media Oy

www.ellunkanat.fi

Ellun Kanojen oma verkkosivu- ja design-tiimi sekä digitoimisto Evermade