Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Finnish web awards

  • Omistaja: Koneen Säätiö
  • Tekijä: Red & Blue Oy
  • Osoite: koneensaatio.fi
Uudistettu koneensaatio.fi sai remontissa käyttäjälähtöisen sisältökonseptin, nopeamman ja turvallisemman palvelinympäristön sekä mittavasti lisää pituutta elinkaareensa.
Koneen säätiön sivustouudistus tehtiin vanhan toteutuksen päälle niin, että olemassa olevat sisällöt säilytettiin WordPressin hallinnassa. Sivuston rakenne ja sivukartta konseptoitiin uudelleen käyttäjälähtöiseksi. Sivustolle luotiin uusia päätason sivupohjia selkeyttämään rakennetta. Sivuston menua uusittaessa siitä tehtiin saavutettava.
Olemassa olevat artikkeli- ja custom post type -sisällöt kategorisoitiin, jaoteltiin ja avainsanoitettiin uudestaan. Artikkelisisällöille rakennettiin eri tyyppisiä sisällönnäyttämistapoja ja dynaamisia filtteröintejä osiksi uusia sivupohjia.
Vanhaa tapahtumakalenteria selkeytettiin ja siitä tehtiin modulaarinen osa eri sivupohjia, joka mahdollistaa kalenterin näyttämisen vain tarvittaessa. Suuri osa vanhoista sivupohjista poistettiin, kirjasintyylejä ja UI-elementtejä yhdenmukaistettiin ja tarpeettomaksi käyneitä toiminnallisuuksia poistettiin.

Top 3